Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Ние ви предлагаме статии за най-новите парфюми, които излизат на пазара.
Автор: parfumibg Категория: Други
Прочетен: 57479 Постинги: 9 Коментари: 0
Постинги в блога от Март, 2012 г.
31.03.2012 20:23 - Парфюми
imageЗдравейте!
По едно или друго стечение на обстоятелствата, Вие попаднахте
на най-добрия сайт за съвети относно парфюмирането и парфюми -те като цяло. Много хора, мислят, че да си слагаш тоалетна вода, например, е нещо много лесно, но това съвсем не е така! Точно в тази статия ще разберете как е правилният начин за употребата на сладкоухаещата водица. Има няколко вариянта за впръскването на течността. Един от вариянтите е поставянето на водата на местата, където се усеща пулса най-силно, а именно местата с най-тънка кожа. Това са: шията, малко над дланите (или там, където режеш с ножа, когато искаш да си прережеш вените) и зад ушлетата. Другият много известен вариянт, който произлиза от великата Мерилин Монро, "Направете облак от тоалетната вода пред вас и  влезте в него, след това зад вас и пак крачка назад." По този начин вие трайно наслоявате иначе така бързо проветливата тоалетна вода. А ако искате да ухаете по-дълго време, аз лично съветвам и за двата начина да се практикуват за да имате дълготрайна и хубава миризма. Аз лично съм изпробвал и двата начина, но е много важно къде сте се запътили и къде ще отидете след като излезете напарфюмирани  от вас. Защото например ако сте тръгнали на среща с любимата е много по-добре да наблегнете на местата, където пулса ви се усеша най-силно.
Категория: Други
Прочетен: 2301 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.04.2012 21:09
imageКрасива и страстна. Хилири Дъф представя новата си серия парфюми, които ще ви шашнат. В последно време все повече звезди, започват да рекламират собствените си парфюми, но дали те са така качествени и си заслужават парите? Защото цените не са никак ниски, а тъкмо обратното. Все пак това са парфюмите на звездите. Какво следва? Да си закупите парфюма на Хилъри, разбира се, защото наистина си заслужава. Аромата не може да се опише само с думи, той трябва да се почуства, да се усети от женско тяло. Казвам това, защото вече семейната Хилъри представи колекцията си дамски парфюми. За съжаление на всички господа, ние не можем да се похвалим с мъжка серия, което е някак странно. И тук ме навежда на мисълта. Скъпа Хилъри, моля те направи така че и ние мъжете да можем да усетим тези великолепни аромати, но в мъжки вариянт.
 Очаквайте скоро много нови статии с материали за парфюми на звездите. Ще ви опишем най-подробно какво можете да си купите и от къде. Този блог е създаден за вас, от нас с най-добри намерения. До скоро приятели. Чакаме вашите предложения за нови парфюми, които сте открили и искате безплатно ревю за тях. Ние ще закупим вашето предложение и ще ви дадем подробно описание за него. Очаквайте ни !

Категория: Други
Прочетен: 1520 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.03.2012 20:09
Търсене

За този блог
Автор: parfumibg
Категория: Други
Прочетен: 57479
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031