Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Ние ви предлагаме статии за най-новите парфюми, които излизат на пазара.
Автор: parfumibg Категория: Други
Прочетен: 57220 Постинги: 9 Коментари: 0
Постинги в блога от Април, 2012 г.
02.04.2012 23:07 - Парфюми БГ
imageИскаме да предложим на вашето внимание уникалния онлайн магазини за парфюми - Парфюми БГ. Магазина разполага с множество мъжки и женски парфюми в оригиналните си опаковки.

Всеки парфюм разполага с тестер, който може да помиришете, за да бъдете сигурни, че купувате нещо хубаво. На вниманието на дамите, колекции от известни личности, а както знаете дами тези парфюми са едни от най-добрите. Все пак звездите ги рекламират и може би създаването им е спонсорирано именно от тях.

За мъжете предлагаме оригинални парфюми с уникално съдържание. Ние знаем, че силния мъж е постоянно на крак и се нужадае от силен и дълготраен парфюм, така че ние ви предлагаме именно такива, 100 % оригинални с доказано качество от водещи производители в Европа и Щатите. Поръчайте своя парфюм с безплатна доставка до цяла България сега, докато текат още пролетните промоции.
Категория: Други
Прочетен: 1385 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 09.06.2012 21:42
02.04.2012 21:07 - Мъжки парфюми
imageЗдравейте приятели и добре дошли! Бързам да ви се похваля с новата си покупка, която направих преди  по-малко от седмица. Закупих си възможно най-уникално хубавия парфюми за мъже който може да съществува, а именно 1 MILLION na Pacco Rabanne!

Никога не съм мислил, че този парфюм ще бъде  такъв магнит за жените. Ако щете вярвайте, за мен истина за вас лъжа обаче за последните четири дни излизах два пъти и забърсах две гаджета! Ама като ви казвам гаджета, значи гаджета! Едната имаше огромни  гърди и ако ви кажа закво се заговорихме няма да ми повярвате... но
все пак съм длъжен да рискувам. Оказахме се и двамата големи фенове
на Пако Рабан.

От дума на дума се оказахме в къщата ми, която е точно
на плажа и след като изгледахме изгрева... станаха хубавите неща Със другото гадже се запознах в една механа- тя пееше там  и от поздрав на поздрав взехме, че се харесахме ии даже бяхме гаджета няколко дни :D След като си разменихме няколко по остри приказки аз я гушнах здраво и я  попитах защо дойде с мен след като въобще не си допадаме, а тя ми  отговори - заради парфюма ти глупако! И така както си ви разказвам тука, искам да ви кажа, че парфюма и това  как ще ухаете зад ушетата или на шията е от голямо значение и  понякога може да ви бъде много от полза, ако се изръсите някой лев повече за нещо по качествено.
Категория: Други
Прочетен: 4506 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 09.06.2012 21:43
imageВ последно време се навъдиха много търговци на "оригинални"  парфюми. Даваме от 30 до 70 лв за тоалетна вода и си мислим,  че ползваме хубав парфюм, но това далеч не е така. Има китайски и турски ментета (предимно там ги произвеждат) и супер много
подбиват цените, защо да даваш 150 лв примерно за парфюм в  оригинален(уж) магазин, като можеш да дадеш 40 и да го имаш  същия (по опаковка). Всеки или поне повечето хора биха предпочели  да си спестят тези сто лева. Има една уловка обаче и тя е там, че когато дадете повече пари за дездорант или тоалетна вода, вие получавате (в повечето случаи)
добро качество, или поне нещо което си заслужава парите и което  ще трае минимум един ден. А когато решите да спестите малко пари и си купите "оригинален" парфюм, вие получавате свежест на въздуха около вас и така благоуханийце за не повече от три-четири часа и тук идва уловката, ако сте по- суетни, ще ви се наложи да подновите миризмата, а като го направите два или три пъти на ден, той ще свърши по- бързо, което означава, че горе долу си отивате на парите за наистина оригинална и качествена стока. Та ако някой не разбра,  уловката е там, че често евтините неща ни излизат много по- скъпи  от скъпите, защото са некачествени и не след дълго се налага да ги сменим, а повторната им смяна означава още и още разходи.
Категория: Други
Прочетен: 1560 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: parfumibg
Категория: Други
Прочетен: 57220
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30